17.09.2019

Samsung Gear Sport

7 Shtator 2017

Kompania Samsung paraqiti në panairin e teknologjisë IFA në Berlin, orën e re inteligjente që mat aktivitetin fizik.

'Samsung Gear Sport' është një orë inteligjente kompakte dhe e papërshkueshme nga uji e pajisur me sistemin GPS.

Samsung e shfrytëzoi panairin vjetor të teknologjisë, për të paraqitur risitë më të fundit të matjes së aktiviteteve sportive.