24.05.2019

Mëngjes perfekt për dietën

29 Maj 2018

Nëse flasim për një stil jete të shëndetshme, nuk mund të lëmë mënjanë një vakt të rëndësishëm siç është mëngjesi.

Konsiderohet si një nga pjesët më të rëndësishme të ditës falë sasisë së substancave ushqyese dhe vitaminave që ndihmojnë organizmin tonë.

Sipas specialistet Elisabetta Politi, nisja e ditës me një mëngjes të mirë vë në funksion metabolizmin tonë.

Më e rëndësishme është zgjedhja e një mëngjesi në një dietë të ekuilibruar me ushqime që janë burim ushqyes dhe vitaminash.

Në këtë mënyrë do të jetë më e lehtë të kënaqim veten dhe të plotësojmë nevojat e përditshme.

Ndiqni mundësitë e një mëngjesi ushqyes në fotogaleri!