17.09.2019

Box Bag të stinës, të vogla dhe super

26 Prill 2018

Janë çantat më të dëshiruara të momentit, fiksimi i ri i blogerëve të modës, dhe një nga aksesorët më të nevojshëm ku ia vlen të investosh, dhe po flasim për Box Bag, mjaft në modë këtë sezon pranverë-verë 2018.

Këto çanta të vogla me forma gjeometrike, qoftë për tu mbajtur në dorë apo me rrip supi do të jenë zgjedhja e duhur për të qenë edhe më në modë duke ju bërë shoqëri gjatë gjithë ditës. Shfletoni galerinë!