18.11.2019

Sallatë me shalqi dhe pjepër

7 Maj 2018

Ditëve të nxehta të verës, njeriut i nevojiten sa më shumë lëngje dhe pemë. Në këtë linjë është edhe sallata me shalqi dhe pjepër.

Përgatitja:

1 - Vendosim shalqirin dhe pjeprin e përgatitur në një enë dhe e spërkasim me sheqer pluhur.

2 - E lëmë të rrijë për 1 ose 2 orë në mënyrë që lëngjet të përzihen me njëri-tjetrin.

3 - Më pas përbërjen e spërkasim me lëngjet e frutave dhe e zbukurojmë me mendër.