27.03.2019

Lori dhe Blero thonë “Kthehu sonte” (Video)

29 Qershor 2011

“Kthehu sonte” është bashkëpunimi më i ri në mes të këngëtarëve Blero dhe Lori. Videoklipi tashmë është lansuar të cilin dyshja e kishte lajmëruar qysh kohë më parë.

Muzika e këngës “Kthehu sonte” është realizuar nga Dj.Zapp dhe Chriss dhe me tekst nga Bubulina Krasniqi, ndërsa është realizuar nga produksioni “Asha”.