24.07.2016
17 °Prishtinë
21 °Tiranë
21 °Shkup
17 °Prizren
18 °Gjakovë
18 °Pej
17 °Mitrovicë
17 °Ferizaj
16 °Gjilan
18 °Therandë

Reklama

Foto Lajm
Në këto ditë vape kur temperaturat kanë shënuar mbi 30 gradë celsius, disa fëmijë nuk zgjedhin vendin për tu freskuar. Ata këtë herë kanë zgjedhur fontanat në qendër të qytetit.
Trupi i pajetë i një fëmije të vrarë në Nice të Francës qëndron i mbuluar në rrugë me kukullën pranë. Nga sulmi me kamion në mes turmës që shënonte Ditën Kombëtare në Nice të Francës mbetën mbi 80 viktima.
Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës, i cili menaxhohet nga kompania turke ‘Limak’ thuhet se ka marrë disa çmime për shërbime, mirëpo menaxhimi i mbeturinave në hyrje të tij nuk përkon me këto të arritura!
Sa herë që reshjet e shiut në kryeqytet janë më të mëdha vënë në pah rrjetin e dobët të kanalizimeve dhe për pasojë përmbyten rrugët ngase pusetat e ujërave atmosferike nuk e përballojnë.
Në prag të fillimit të Kampionatit Evropian të Futbollit Euro 2016 në Francë, në sheshin kryesor të Prishtinës janë bërë përgatitjet për përcjelljen e kësaj ngjarje sportive në mjedis të hapur.