05.08.2013/09:29 - E Hënë0

Nuk i humbet anjëherë karnavalet në vendlindjen e saj

Rihanna është mësuar që të zotërojë të gjitha skenat në të cilat ajo ngjitet, edhe atëherë kur nuk bëhet fjalë për skenat muzikore.

Këngëtarja 25-vjeçarje u rikthye në fundjavë në vendlindjen e saj, në Barbados, për të qenë prezente në një eveniment të veçantë.

Rihanna ishte e pranishme në festën e karnavaleve, në të cilën ajo u shfaq tërësisht e shpenguar, duke u argëtuar me kërcimet vendase dhe lëvizje të tjera joshëse. 

Komento:Reklama Juaj

Kursi Valutor

Njoftime/Konkurse