26.05.2016
20 °Prishtinë
21 °Tiranë
22 °Shkup
18 °Prizren
21 °Gjakovë
20 °Pej
20 °Mitrovicë
20 °Ferizaj
20 °Gjilan
20 °Therandë

Reklama

Foto Lajm
Komuna e Prishtinës duhet se ka dështuar në përzgjedhjen e një kompanie profesionale për sanimin i gropave nëpër kryeqytet. Kjo shihet nga cilësia e punimeve që kryen.
Me rastin e Ditës së Tokës, janë përçuar mesazhe për ruajtjen dhe kultivimin e mjedisit të gjelbër./FOTO: KosovaOnline.info/
Mbase nuk është bërë me qëllim, megjithatë mbjellja e luleve në rrugët e Prishtinës në formën VV simbolizon Vetëvendosjen që qeverisë në Prishtinë: Foto: KosovaOnline.info
Organizatorët kanë menduar për gazetarët që gjatë pritjes së gjatë për ceremoninë e inaugurimit të presidentit të kenë edhe ushqime. Megjithatë gazetarët janë ankuar për pengesat e shumta.
Fjalimi i presidentit Hashim Thaçi në Kuvend pas betimit, u përcoll me hedhje gurësh nga pesë aktivistë të Vetëvendosjes./FOTO: KosovaOnline.info/