25.05.2016
10 °Prishtinë
12 °Tiranë
12 °Shkup
10 °Prizren
11 °Gjakovë
7 °Pej
8 °Mitrovicë
10 °Ferizaj
9 °Gjilan
10 °Therandë

Reklama

Foto Lajm
Komuna e Prishtinës duhet se ka dështuar në përzgjedhjen e një kompanie profesionale për sanimin i gropave nëpër kryeqytet. Kjo shihet nga cilësia e punimeve që kryen.
Me rastin e Ditës së Tokës, janë përçuar mesazhe për ruajtjen dhe kultivimin e mjedisit të gjelbër./FOTO: KosovaOnline.info/
Mbase nuk është bërë me qëllim, megjithatë mbjellja e luleve në rrugët e Prishtinës në formën VV simbolizon Vetëvendosjen që qeverisë në Prishtinë: Foto: KosovaOnline.info
Organizatorët kanë menduar për gazetarët që gjatë pritjes së gjatë për ceremoninë e inaugurimit të presidentit të kenë edhe ushqime. Megjithatë gazetarët janë ankuar për pengesat e shumta.
Fjalimi i presidentit Hashim Thaçi në Kuvend pas betimit, u përcoll me hedhje gurësh nga pesë aktivistë të Vetëvendosjes./FOTO: KosovaOnline.info/