30 Prill 2016 - 14:25

Ish-punëtorët e ‘Sharr”-it nesër protestojnë

HANI ELEZIT - Ish-punëtorë të kombinatit ‘Sharr’ kanë paralajmëruar protestë me 1 Maj. Ata kërkojnë nga Agjencia Kosovare e Privatizimit(AKP), që...më shumë

29 Prill 2016 - 18:23

E konfirmon AKP: Pallati i Rinisë është në shitje

PRISHTINE - Agjencia Kosovare e Privatizimit e ka konfirmuar edhe zyrtarisht se Pallati i Rinisë do të dal në shitje. AKP në një njoftim për media ka treguar se Bordi i...më shumë

29 Prill 2016 - 14:00

Alarmon FMN, Qeveria po e rrezikon buxhetin

PRISHTINË - Qeveria e Kosovës e drejtuar nga Isa Mustafa duket se do të ketë telashe të mëdha me paratë e buxhetit të shtetit nëse nuk ndërhynë...më shumë

29 Prill 2016 - 09:05

Kosova refuzon nënshkrimin e Memorandumit për energji

PRISHTINË - Republika e Kosovës ka refuzuar të nënshkruajë Memorandumin e mirëkuptimit për parimet e përgjithshme dhe veprimet konkrete që do të...më shumë

28 Prill 2016 - 17:22

TIK mundësi për zhvillim ekonomik dhe gjithëpërfshirje

PRISHTINË - Sektori i Teknologjisë Informative dhe Komunikuese është njëri nga sektorët që mund të jap kontributin më të madh në rritjen...më shumë

28 Prill 2016 - 09:46

221 ndërmarrje të uzurpuara

PRISHTINË - Edhe më tutje 221 ndërmarrje shoqërore (NSH) në gjithë territorin e Kosovës janë duke u shfrytëzuar nga uzurpatorë të ndryshëm. më shumë

28 Prill 2016 - 09:02

Kosova ka aplikuar për lidhje në gazsjellësin me bazë në Azerbejxhan

PRISHTINË - Qeveria e Kosovës edhe zyrtarisht ka aplikuar për përfshirje në rrjetin e Gazsjellësit Trans Adriatik (TAP), shkruan sot Koha Ditore.më shumë

27 Prill 2016 - 17:33

Pyjet janë potencial për zhvillim ekonomik

PRISHTINË - Pyjet janë potencial i rëndësishëm për zhvillim ekonomik dhe institucionet po punojnë që të ruajnë ato dhe ti shfrytëzojnë...më shumë

26 Prill 2016 - 18:51

MMPS, problemet e Postës së Kosovës janë cështje të saj!

PRISHTINË - Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, ka reaguar ndaj presioneve sic i quan ajo nga ana e Postës së Kosovës në drejtim të MPMS-së, që...më shumë

26 Prill 2016 - 09:29

ANP ‘Adem Jashari’ lë pas saj 600 aeroporte

PRISHTINË - Jo vetëm rritja e hovshme e numrit të udhëtarëve por sukseset dhe ofrimi i shërbimeve kualitative nga Aerporti Ndërkombëtar i Prishtinës...më shumë

26 Prill 2016 - 08:56

Komunat me shumicë serbe nuk bashkëpunojnë me AKP-në

PRISHTINË - Komunat me shumicë serbe që udhëhiqen nga Lista Serbe nuk po bashkëpunojnë me Agjencinë Kosovare të Privatizimit.më shumë

25 Prill 2016 - 22:07

Riorganizimi i “Trepçës” ndihmon eksportin, problemi i “Ferronikelit” afatshkurtër

PRISHTINE - Ministri i Financave të Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se një riorganizim i ndërmarrjes “Trepça” do të ndihmonte shumë...më shumë

25 Prill 2016 - 21:55

ATK-ja edhe me një shërbim të ri elektronik

PRISHTINE - Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka njoftuar se vazhdimisht po bën përpjekje që të ofrojë lehtësira më të mëdha për tatimpagues....më shumë

25 Prill 2016 - 12:02

Abrashi: Kategorizimi i pensionistëve kontributdhënës drejt finalizimit

PRISHTINË - Ministri i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi ka pritur sot në takim pune drejtuesit e Lidhjes së Pensionistëve të...më shumë

25 Prill 2016 - 08:53

700 milionë euro kredi për rrugë e hekurudha

PRISHTINË - Ministria e Financave e ka publikuar një listë të projekteve, të cilat do të financohen përmes kredive. Gjashtë nga tetë projektet që...më shumë

24 Prill 2016 - 22:15

Ministria e Bujqësisë zgjat deri më 10 maj afatin për aplikim për subvencione

PRISHTINE - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural njofton të gjithë fermerët se afati për aplikim për pagesa direkte për vitin 2016,...më shumë

24 Prill 2016 - 12:23

Mbi 300 aparate të lojërave të fatit të sekuestruara gjatë këtij viti

PRISHTINË - Njësitet e Doganës që nga janari i këtij viti dhe deri tani kanë organizuar aksione të shumta të cilat kanë rezultuar me një numër...më shumë

23 Prill 2016 - 14:45

Marrëveshje për trajnimin në punë të 600 punëkërkuesve

PRISHTINË - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, mori pjesë në nënshkrimin e Marrëveshjes ndërmjet Ministrisë së Punës dhe...më shumë

Reklama Juaj

Kursi Valutor

Njoftime/Konkurse