28.07.2016
28 °Prishtinë
27 °Tiranë
27 °Shkup
22 °Prizren
28 °Gjakovë
23 °Pej
22 °Mitrovicë
25 °Ferizaj
27 °Gjilan
26 °Therandë

Reklama

Foto Lajm
Vërshimet nga shiu i rrëmbyeshëm që përfshinë Prishtinën në orët e mbrëmjes nuk kanë kursyer as sheshin kryesor Nënë Tereza, i cili u mbuluar nga ujërat e zeza, të cilat sollën në sipërfaqe edhe erën e kanalizimit./KosovaOnline/
Në këto ditë vape kur temperaturat kanë shënuar mbi 30 gradë celsius, disa fëmijë nuk zgjedhin vendin për tu freskuar. Ata këtë herë kanë zgjedhur fontanat në qendër të qytetit.
Trupi i pajetë i një fëmije të vrarë në Nice të Francës qëndron i mbuluar në rrugë me kukullën pranë. Nga sulmi me kamion në mes turmës që shënonte Ditën Kombëtare në Nice të Francës mbetën mbi 80 viktima.
Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës, i cili menaxhohet nga kompania turke ‘Limak’ thuhet se ka marrë disa çmime për shërbime, mirëpo menaxhimi i mbeturinave në hyrje të tij nuk përkon me këto të arritura!
Sa herë që reshjet e shiut në kryeqytet janë më të mëdha vënë në pah rrjetin e dobët të kanalizimeve dhe për pasojë përmbyten rrugët ngase pusetat e ujërave atmosferike nuk e përballojnë.